Çekmeköy Perdeci

Çekmeköy Perdeci

Günümüz teknolojileri ile artık daha işlevsel ve şık dizaynları ile hazırlanmakta olan perdeler, yaşam alanlarına hayat katmaya devam ediyor. Sizlerin beklentilerini ve yılın modasını göz önünde bulundurarak faaliyet göstermekte olan Çekmeköy perdeci firmamız, bu bölgedeki tüm taleplere en iyi ve etkili yanıtları vermektedir.

Tül Perde

Hayatımızda çok eski bir yere sahip olan ve kullanım amacına uygun olarak farklı içeriklerde kumaşlar ile tasarlanan tül perde modelleri, zarif duruşu ile kullanıldığı her yere estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Kaliteli kumaşlardan imal edilen ve temizliği oldukça kolay olan tül perdeler, bu özelliği ile sizlere uzun süreli bir kullanım imkanı tanıyor. Siz de tül perdelerle ilgili tercihlerinizi bizimle yapabilir ve en özel modellere sahip olabilirsiniz.

Zebra Stor Perde

Her alanda rahatlıkla kullanılabilecek olan son derece işlevsel bir yapıda tasarlanan zebra perde modelleri, aynı anda güneşlik ve tül kullanımından sizleri kurtararak tek başına bu görevi görmektedir. Kullanımı her gün biraz daha yaygınlaşan ve istenilen ebatlarda tasarımı gerçekleştirilen zebra stor perde modelleri, bir bez ile silinerek de kolaylıkla temizlenebilmektedir. Farklı çeşitleri ile satışa sunulan zebra perdeler, oldukça pratik bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Dikey Perde

Farklı çeşitlerde kumaşlardan üretilmiş olan ve kullanılan ortamlara zengin bir görünüm kazandıran dikey perde tasarımları, güneş ışınlarına karşı son derece etkili bir yapıya sahiptir ve bu nedenle uzun ömürlü bir kullanım imkanı tanır. İstenilen ölçüde üretilebilmesi mümkün olan bu perdeler, farklı mekanizma sistemleri ile birlikte tercih edilebilmektedir. Dikey perdelerin tasarımı yapılmadan evvel uzman ekibimiz gelerek kullanılacak alanda keşif gerçekleştirmektedir.

Jaluzi Perde

Geniş bir kullanım alanına sahip olan ve güneş ışınlarının kontrolünü sağlayan jaluzi perde tasarımları, gerektiğinde zahmetsizce çıkartılarak temizlenebilmektedir. Birbirinden farklı teknik özelliklerde üretimi gerçekleştirilen jaluzi perdeler, mekanlara doğal ve şık bir görüntü kazandırır. Periyodik bakımı son derece kolay olan ve dayanıklı bir yapıda tasarlanan jaluzi perdeler, hayatınızı kolaylaştırmaya devam etmektedir. Jaluzi perdelerle ilgili tüm numunelere göz atarak sizin için en uygun modeli ve tasarımı dilediğiniz ölçülerde tercih edebilirsiniz. Tüm bilgiler için tıklayınız

Yorum bırakın